top of page
Udtalelser fra forældre

December 2020

"Vores datter var så heldig at blive del af Kirstens første “kuld” som dagplejemor.


Som førstegangsforældre var vi naturligt bekymrede og usikre på overgangen fra tryg barselsbobbel til daginstitution, men efter vores første besøg hos Kirsten, fandt vi ro i maven og vidste, at vi nu havde fundet det helt rigtige sted.
Ikke alene er de fysiske rammer hos Kirsten et rent slaraffenland for små poder; med stor, lækker have fyldt med mange skønne udelegeting, en særskilt indendørsafdeling specialindrettet til de små med læse/legerum, løberum, spisekøkken og “mini”-toilet/håndvask – men først og fremmest, og allervigtigst for os, så mødte vi hos Kirsten stor pædagogisk professionalisme samt en oprigtig og varm interesse for vores barn.


Kirsten er kort og godt bare enormt kompetent til sit arbejde. Hun er dygtig til at se og imødekomme barnets initiativer, ligesom hun formår at støtte op om børnenes udvikling, fordi hun hele tiden har øje for det enkelte barns nuværende udviklingstrin og ved, hvor det er på vej hen. Det har givet vores datter en stor portion selvtillid samt kompetencer til egen livsmestring.


Vi har især værdsat, at Kirsten er tydelig i sin rammesætning for børnenes samvær med hinanden og dermed støtter op om relationsdannelsen og evnen til samvær børnene imellem. Bl.a. ved at italesætte, hvordan man er en god ven, ved at sætte ord på de følelser barnet oplever ud fra andres handlinger, samt ved at gøre børnene opmærksom på hinandens følelsesmæssige reaktioner og årsager hertil.


Hos Kirsten er hverdagen tryg og stabil med kun fire børn, og vi har altid oplevet overskud og ekstra opmærksomhed fra Kirsten, hvis vi har haft småperioder i hverdagen, hvor vores datter har haft det lidt svært, og det har været guld værd!


Kirstens baggrund som talepædagog skinner tydeligt igennem i hendes arbejde, hvor hun i hverdagen arbejder med barnets sproglige udvikling i alle aktiviteter. Hvor har vi nydt, når vores datter kom hjem med endnu et nyt rim eller en ny sang, og særligt her med opstarten til børnehaven mærker vi tydeligt, hvor godt vores datter er med sprogligt.
Vi giver Kirsten de allervarmeste anbefalinger!


-Tak Kirsten. Vi vil altid tænke tilbage på dagplejetiden med stor varme og glæde.

Bedste hilsner Martin og Randi"

 

 

Juni 2020

"Ved vores første møde med Kirsten kunne vi allerede mærke, hvor professionel og indlevende hun var i Max’ verden.

Helt fra start af tog hun udgangspunkt i hans behov, og i et samarbejde med os, fik vi skabt forudsætningerne for, at hans introduktion til den nye dagplejehverdag blev så tryg som vi kunne ønske.

Da der kun har været 4 børn i dagplejen har vi oplevet, at der har været ro og tid til, at hun har kunnet give personlig og koncentreret støtte og omsorg til det enkelte barn. Vi har kunnet mærke, at hun har haft tid til at have fokus på Max’ sproglige udvikling, hvor Max ofte har fortalt nye rim og remser når han kom hjem, hvilket gjorde vores samtaler med ham nemmere derhjemme.​

Kirsten har været kærlig, omsorgsfuld, stabil og professionel i sit arbejde. Hun har set os som en hel familie, og vi har kunnet tale om emner som fylder derhjemme og derfor potentielt har kunnet påvirke hverdagen i dagplejen. Hvis der har været morgener, hvor han har været ked af det, har hun altid givet besked når han har det bedre – noget der gav os ro i maven. Hendes hjertevarme og oprigtige interesse i Max’ generelle ve og vel har altid skinnet igennem, og vi har derfor kunnet aflevere Max med en viden om, at han ikke har kunnet være i bedre hænder.​

Alt i alt kunne vi ikke have ønsket os en bedre dagplejetid for vores barn.​

Tusind tak, Kirsten.​

Med de bedste anbefalinger herfra.​

- Lars og Nina​"

 

Maj 2019

"Vi var så utrolig heldige at få en plads til vores dreng i Dagplejen Sprog og Læring, de sidste otte måneder inden han startede i børnehave.


Fra første færd oplevede vi stor imødekommenhed og oprigtige interesser for vores søn, hans trivsel og udvikling - både almen og sproglig.


Vi har i de otte måneder været vidner til en stor sproglig udvikling hos vores dreng, der ligeledes har fået en voksende glæde for rim, remser og højtlæsning - en glæde, der fortsat vokser.

Vi har fundet, at Kirsten har skabt et trygt børnevenligt miljø både ude og inde, samt at hun formår at skabe en dagligdag med gode rutiner i børnehøjde.


Ligeledes har vi oplevet et engageret og dybt professionelt samarbejde omkring vores barn med et tydeligt fokus på den positive udvikling hos ham.


Vi oplevede, at Dagplejen Sprog og Læring har en meget kærlig, menneskelig og professionel dagplejer ved roret, som formår, at sætte fokus på sproglig udvikling, leg, sjov, hygge, traditioner, personlig udvikling og ikke mindst stort fokus på barnet, der hvor det er.


Vi kan varmt anbefale Dagplejen Sprog og Læring ved Kirsten Bruun.

Allan og Anja Kristensen."

bottom of page